43 44 42 00      varer i kurv Gå til kasse
   varer i kurv Gå til kasse
   Din kurv er tom
 
Du er her: 

Hvorfor Kognitiv Rehabiliteringsterapi (KRT)?Kognitiv rehabiliteringsterapi (KRT) består af forklaringsmodeller om smertens fysiologi, smertens psykologi og fysisk aktivitet som smertemodulering.

I praksis bruger man disse modeller i form af eksponering og Gradvis Optræning med Medicinsk Trænings Terapi. Formålet med KRT er at patienten får et forøget kundskabsniveau, med bedre kontrol af sine symptom(er). En forbedring af funktionsniveauet vil øge tiltroen til egne evner.
  

Hvorfor kaldes det Kognitiv rehabiliteringsterapi (KRT) og ikke Kognitiv Adfærdsterapi (KAT)? Sidstnævnte er en behandlingsmetode som er defineret og evidensbaseret for visse lidelser, og som for det meste bruges af psykologer. For at det ikke skal blive nogle misforståelser vælger jeg at beskrive metoden som præsenteres på kurset som Kognitiv Rehabiliteringsterapi (KRT), hvor metoder fra KAT som f.eks. Eksponering og Gradvis Tilvæning er inkluderet i KRT-metoden.

Der er god evidens for, at patienter som bedre forstår sin smerte, har bedre effekt af behandlingen. På kurset får du præsenteret nye pædagogiske forklaringsmodeller som du kan bruge i din behandling. Kurset henvender sig til alle faggrupper som arbejder med smertepatienter.

Efter kurset kan du...
kommunikere med patienten som smertens fysiologi, smertens psykologi og fysisk aktivitet som smertemodulering. Du kan også bedre forstå hvordan dine korklaringsmodeller og behandlingsmetoder kan øge eller reducere patientens symptomer. Du vil kunne inkludere metoder som Eksponering og Gradvis Tilvæning. Forøget kundskab for dig vil give ny indsigt i hvordan "vanskelige patienter" bedre kan forstås og hjælpes.
  


ProTerapi A/S·Industriparken 25·2750 Ballerup·Telefon: 4344 4200·E-mail: pt@proterapi.dk